lördag 14 april 2012

Länge sen sist...

Ja, jag har ju inte direkt varit flitig här inne....Men nu ska jag försöka göra en liten uppdatering om vad som har hänt i vår lilla trollfamilj.

Vår vardag ser väl i princip ut som den gjort de senaste månaderna. Mellantroll har fortfarande inte kommit igång med att äta mat själv. Men det går åt rätt håll iallafall! Istället för att bli uppkopplad på Nutrini flera gånger per dag så har vi efter många om och men hittat en näringsdryck som hon gillar, så nu dricker hon denna flera gånger per dag och blir bara uppkopplad under natten!

En annan ganska stor sak som hänt är att Mellantroll har fyllt år. 5 år är hon nu! Stora tjejen! Födelsedagen kunde väl i och för sig börjat bättre... Hon fick nämligen FEBER! Och när febern kommer är det in till sjukan som gäller! Ungen har inte haft feber sen transplantationen, och så hoppar den på henne just på hennes födelsedag! Glädjen över att fylla år byttes ganska snabbt mot tårar och rädsla för att bli inlagd...Men hon slapp att bli inlagd, väl inne på sjukan sjönk febern och det konstaterades att det med all sannolikhet var en förkylning som hon drabbats av och vi fick åka hem igen! Lycka!

När man fyller år måste man ju ha kalas och som det prinsess-älskande troll hon är ville hon ju så klart ha ett prinsesskalas. Två prinsesskompisar bjöds hem och det bjöds på pyssel, fika, lek och dans! Lyckligt Troll-Lycklig Trollmamma!

För några veckor sedan åkte vi, tillsammans med mina föräldrar, på en kortvecka till fjällen. Branäs blev det denna gången. Vi fick några sköna dagar med skidåkning och sol och fyllde upp oss med energi. Mellantroll åkte skidor som hon inte gjort annat!

Dax för dukning av bordet!


Prinsess-duk givetvis!


Köket förvandlades till pysselverkstad.


Prinsess-Muffins till Prinsessorna!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar