torsdag 17 november 2011

Vad händer?!

Lite smått förvirrad är jag. Nu har det gått 10 dagar sen Lilltrolls celler marscherade in i Mellantroll. De dagarna har inte direkt varit en dans på rosor men de har heller inte varit så jobbiga som jag trodde att de skulle bli. Men Mellantroll har ju inte direkt följt några mallar innan heller så varför börja nu?

Idag har hennes värden gått upp så pass mycket att skylten som symboliserar isolering och allt vad det innebär har bytts ut mot en blå och det innebär att den värsta isoleringen är hävd! Nu får Mellantroll, inte röra sig på avdelningen, men hon får gå ut från sjukhuset, öppna fönstret i rummet, vi behöver inte duscha varje dag nu utan varannan. Nu får oxå Llilltroll komma in i rummet och lyckan var stor för båda trollen när de kunde kramas igen!

Jag vågar nog inte riktigt tro på detta riktigt än och det kan säkert bli något bakslag, att få värden så här fort efter transplantation hör väl inte direkt till vanligheterna, men som sagt nu är det oxå Mellantroll vi pratar om... 

Dagens värden ser alltså ut så här:  Hb: 94 Tpk: 18 Lpk: 2.0 Netro: 1.0


6 kommentarer:

  1. Förhoppningsvis är det precis det som ska hända som händer: Att er fina lilla dotter äntligen håller på att bli frisk!!!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt för er och mellantroll hon måste ju ha en gnista som är en hel del över det vanliga :)
    Kramar till er /Christina i Fristad

    SvaraRadera
  3. Så är det äntligen tillfrisknande innom räckhåll, inte onåbart långt borta.
    Bamsekramar.
    Gammtrollet ler....

    SvaraRadera
  4. Underbart !
    Kramar från Karlstorp :-)

    SvaraRadera
  5. Det va gött att läsa om er resa och att den går åt rätt håll. Ibland är faktiskt isoleringen värre än mycket av allt det andra, men visst är det konstigt att man vänjer sig vid att sitta där och fördriva tiden och hoppas på det bästa.Bara det att öppna ett fönster är något man uppskattar, att någon bara ringer och säger hej eller att någon kommer förbi med fika. Små små saker men som är sååå himla värdefulla när man är i en sådan extrem situation. Kämpa på
    MVH Anneli i Skövde

    SvaraRadera